drömmarnas betydelse

Alltså! Jag och mina drömmar...
 
Inatt drömde jag att alla i hela världen hade blivit läskiga vampyrer, inklusive mina vänner, familj och Andreas, men av någon konstig anledning så hade inte jag blivit det, så jag var tvungen att gömma mig till en början, för att inte mina nära och kära skulle käka upp mig, men som tur var så hittade jag två okända tjejer i min ålder som inte heller hade blivit smittade, och ena tjejen påstod sig ha "speciella krafter" så hon lärde oss att bli oslynliga, men det var inte lätt, för du var tvungen att tänka positiva tankar hela tiden du var osynlig.
 
Första gången vi skulle ut bland folket, så var jag sjukt nervös, och såklart funkade inte min osynlighet pågrund av det, så alla såg mig och började betrakta mig och lukta på mig, plötsligt kom Minna fram och och skriker till oss "SPRING!!" så vi springer in i en gammal lada full av bråte, vi gömmer oss bakom några kartonger och jag drabbas av panik, men denna tjej med speciella krafter säger åt oss att göra oss osynliga igen. Så jag försöker och försöker och börjar tänka på när jag äter chokladglass i solen en varm sommardag.
 
Plötsligt hör vi...
Minna: DOM GÖMMER SIG HÄR! NU TAR VI DOM! 
Minna, och några till kommer in i ladan. jag tänker "chokladglass, chokladglass, chokladglass, chokladglass," om och om igen och hoppas att jag är genomskinlig. Dom letar igenom ladan och plötsligt hör jag Andreas röst som ropar på mig "Älskling vart är du!?" Jag tappar mitt förstånd och ropar ut "här är jag!" sen hör jag hur dom skrattar och Minna och hennes gäng kommer fram. 
Minna: HAHAHA, fan vad du är dum!, tror du verkligen att Andreas lever, han är DÖD! Nu ska i DÖDA er också! 
Jag blir så jävla arg, så jag tar stryptag om Minna och trycker allt vad kan och orkar, Minnas huvud sprängs i små bitar och jag vaknar upp förtvivlad i min säng. 
 
Förlåt Minna, men du var då fan inge snäll, så du förtjänar att få huvudet sprängt i småbitar! 
Ibland undrar jag vad som egentligen händer i min hjärna när jag sover, just pågrund av alla mina konstiga drömmar som ALLTID är så verkliga, och jag kommer alltid ihåg varenda minsta detalj
 
 
 
 
 
 
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0