hejsansvejsan

Är så mycket som händer i mitt liv just nu så bloggen har som blivit bortglömd. Funderar på att ta bort den här bloggen. Jag är sämst på att uppdatera, önskade att jag var sån som skrev inlägg varje dag, men det blir mer en gång i månaden. Förlåt mig! 

Som ni nog redan vet så har jag kommit in på förskollärare på LTU, nollningen är över och imorgon börjar skolan på allvar. Har inte medverkat sådär jättemycket under nolle-p eftersom jag har haft inlärning på Sibylla på Storheden, så tiden har mest gått till det, är tänkt att jobba extra där och samtidigt plugga. Får väll se hur det kommer gå, har ju en familj och en vovve som blir lidande, och som det är nu så är det fullt upp från mån-sön. Det får bli ett test. Dessutom så räknar dom med mig på Coop Arena under hockeysäsongen också, så vettefan hur detta ska gå. 

Varför ska det alltid vara så här! När jag ville jobba och tjäna pengar, vart fanns jobben då? När jag då bestämde mig för att plugga, då plötsligt finns det hur mycket jobb som helst!? 

Sen så har jag nått roligt att berätta!! Det är inte riktigt färdigt än, vi väntar på beskedet som kommer i september/oktober. Men om det går som vi vill så kommer vi att bygga hus i Sangis!! Allt är i princip färdigt. Planlösningen, ritningar, boendekalkyl. Det enda vi väntar på är bygglovet. Så i höst/vinter kommer vi förhoppningsvis bygga förfullt. Så tills nästa sommar är vi Sangisbor! 

Känns såklart jätte jobbigt att flytta ännu längre från släkt och vänner, men både jag och Andreas är inga stadsbor, vi trivs inte här. Det är därför vi flyr så fort vi får chansen till Sangis. Jag känner att jag har hittat rätt. Har alltid sagt att jag vill bo på landet och nu kommer jag att få göra det, med mina egna planteringar och massa djur på gården.Dessutom så kommer vi att kunna göra allt under veckorna som vi nu måste hinna göra på helgerna. Så helgerna kommer bli fria till att umgås med familjen och vännerna! 

Om allt går enligt planerna, så kommer vi kunna sitta i vårat vardagsrum och se ut över det här. 

Det här kommer bli det första man ser när man går ut från ytterdörren! 


Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0