Skam den som ger sig!

Ibland när jag kollar runt bland alla dessa miljontals låtar som finns på spotify, så kommer de ibland upp låtar som jag känner igen och som ger mig rysningar i hela kroppen, en låt jag förknippar med nått som hänt mig förut, ett minne. Antagligen så har just den låten spelats då hjärnan skapade minnet, så när jag då hör låten så startar det igång allt och jag kommer ihåg.
 
Av en slump ikväll så hamnade jag just på en sån låt. Wonderful life - Black.
När vi var små och bodde i huset på Garvargatan, så fanns det en skiva hemma med en massa Love songs, som jag och Carro nötte sönder, vi dansade till alla låtar och jag minns att jag lådsades att jag var en dansös som dansade på en scen framför massor av folk. Vi var väll tyvärr lite slarviga och tog väll inte hand om denna skiva så bra, så det slutade med att skivan började hacka och vi fick slänga bort den..
 
Men i samma veva kom Lugna Favoriter till Luleå, så vi började lyssna på den kanalen när vi var i Luleå och på internet när vi var hemma, så skivan glömdes bort. Har försökt leta efter skivan flera gånger på internet med inte lyckats hitta den, men skam den som ger sig, bara sisådär 10 år senare hittar jag skivjäveln och får veta vilka låtar det var vi dansade till. 
 
Så där har ni lite fakta om vart jag och systeryster har fått våran kärlek för lovesongs. 
 
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0