2015

2015 är ett år som har varit helt jävla perfekt. Alla i min närhet har fått vara friska och krya, jag har fått vara frisk och har fått vara oerhört lycklig, sen har 2015 varit ett händelserikt år. 

Året började med att vi firade in det nya året på Ormberget med familj och vänner. Sen i Januari/februari kom snön, allt kom samtidigt i Luleå och jag såg knappt av Andreas under flera veckor. Plogning/ta bort snö/hyvling.  jag jobbade dag och han natt. Läste Engelska på komvux för att kunna söka in till förskollärare. Sen hände det inte så mycket mer under dom första månaderna. Jag gick i ide. När våren började visa sig började jag också visa mig ute mer, vi började vara i Allsåklubben med familjen och mysa, bada bastu och bara umgås och må gott. Var i Sangis. Sen kom våran lilla älskling Wille hem till oss. Jag blev "mammaledig" på heltid och ödslade all tid på våran lilla kille.

Sökte in till LTU. Fortsatte att vara mycket i Allsåklubben med familjen, var i Sangis. Började fundera på att flytta till Sangis eftersom att vi båda kände att Luleå inte var något för oss. Åkte på minisemester med Andreas och några kompisar till Stockholm och såg AC/DC konsert. firade Systers födelsedag med räkfrossa. 

Kom in på förskollärare. Började plugga på LTU. Fick nya vänner. Sålde våran lägenheten i Luleå och flyttade till Sangis. Fick bygglov till huset och började bygga. Plugga som en tok. Klarade första kursen och första tentan!! 
Bygget går framåt, och börjar mer och mer likna ett hus. Plugga,plugga,Plugga. Tatuerar mig och bygger ut tatueringen. Går på mina första fältstudier i Kalix. firar jul och nu står vi här! 




Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0