Då var denna jul över

Hejsan på er! Dom flesta av er är väll ute på rajtantajtan ikväll. Hoppas ni har det skoj! Själv är jag inte ute och roar mig ikväll och det känns jävligt skönt, för då behöver inte hela dagen imorgon gå till spillo pågrund av att man är bakis. Vi har ställt klockan på 07:00 och ska iväg till skogen imorgon. 


Julen har varit perfekt. På uppesittarkvällen kom mamma, pappa, Carro och Petter hit, vi åt julskinka och blöta till middag, öppnade julklappar och spelade Bingolotto. Vi har haft julen hos oss i år, den firades med mamma, pappa. Andreas syster m familj, Ulf, Lad, Fanny och Andreas farmor Ella. Jag spenderade nästan hela min jul i köket och förberedde julbordet.. man inser inte hur mycket jobb det är förens man står där själv, jag hade också bestämt mig för att göra nästan allt själv, så det har varit ett jävla jobb med detta julbord, men jag gillar det och kan tänka mig att även ha julen nästa år. Det blev en riktigt mysig och lugn jul, precis som man vill ha det. Fick dessutom så himla fina julklappar.. tusen tack!!! Idag har vi varit till Älvsbyn och ätit julmat hos mormor och morfar och önskat god jul. 

Det märks att man bor på landet.. Vi har Ko och kalv som springer omkring här i Grynnan, t.om varit på våran gård.. när vi var med Wilma sista svängen så såg vi dom, så vi har varit på Älgspan. Wilma hann tyvärr inte se dom och fattade inte riktigt vad det var, men hon känner av dom på doften, helt tokig är hon och vädrar och spårar.. tror det kan bli bra det här.. bara hon får bli frisk, medicinen har gjort henne så jävla lös i magen.. idag har det varit riktigt taskigt i magen för lilltjejen, gör ont i mammahjärtat att se hon så.. blir det inte bättre blir det besök hos veterinären igen. Även fast hundar inte kan prata så förstår jag mina älsklingar så bra.. dom visar det så bra med kroppsspråket, gäller bara att vara uppmärksam.. 



Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0