Hej på er!

Är nog dags att visa sig här så ni ser att jag lever. Det gör jag och mår hur bra som helst, problemet är väll bara att jag inte orkar klämma fram inlägg så ofta jag vill, glömmer bort att jag har en blogg och när jag väl kommer på att skriva så vet jag aldrig vad jag ska skriva, vem vill läsa om vardagens rutiner. Jag tycker då det känns jävligt tråkigt att sitta och skriva om mitt liv.. Men i alla fall, får försöka.

Så.. Ja, midsommar firade vi i Allsåklubben, Vi fick jätte fint väder hela helgen, vi fiskade och fick gös som vi rökte och åt, bastade, njöt i solen,och åt mat, midsommarbuffe med massa gotta som jag och mamma fixat på midsommarafton och grillat på lördagen, det är som standard,till det drack vi alkoholhaltigadrycker, åka en sväng till jockfall hann vi också. En riktig mysig och lugn helg med Andreas mamma och pappa och vovvarna 

Idag har jag Lina och Emelie och såklart Wille Pille och Nicky varit på stranden i Kallax och solat hela dagen,Wille har badat, var alldeles för kallt för att vi andra skulle bada. Har såklart bränt mig, så ser ut som en jävla kräfta, har klätt på mig massa kläder så inte Andreas ser att jag är en kräfta! 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0